top of page

Wat kunnen wij voor jou doen?

 

Hieronder sommen wij een aantal van onze activiteiten op. Maar naast deze kunnen wij ook  nog andere opdrachten uitvoeren. Neem gerust je telefoon en vraag ons of we voor jou iets kunnen betekenen. Samen de digitale weg bewandelen.

 

Een betere en efficiëntere IT-Service dankzij onze IT-ervaring.

 

Service because we love IT!!!

NOOD AAN EEN IT-OPLEIDING op maat van uw bedrijf, ook daarvoor kan u bij ons terecht
Verkoop van hardware
 


Zoekt U een nieuwe computer, printer, copier, smartphone, ... . Wij kunnen U hierbij helpen en dit door samen met jou te zoeken naar de beste oplossing.

Verkoop van software
 

Zoekt U voor het uitoefenen van uw job naar een bepaalde software dan kunnen wij U helpen om de beste keuze te maken. Wij kunnen voor U de markt analyseren en de beste oplossing zoeken. Komen we er niet dan kunnen wij ook steeds een pakket op maat van uw bedrijf maken.

Support
 


Heeft U met uw computer/software een probleem. Geef ons een belletje en wij trachten met jou om dit probleem zo efficient mogelijk aan te pakken. Samen zoeken we naar een oplossing. Remote support is ook mogelijk en zorgt voor een lagere prijs en snellere oplossing.

Hardware problemen
 


Heeft U een probleem aan uw computer (bij ons aangekocht of elders). Breng hem gerust binnen en wij herstellen hem in de kortst mogelijke tijd.

Verbruiksprodukten
 


Heeft U een printer van HP/ Canon / ... wij kunnen u aan de juiste inktcartridge helpen. Ook papier en andere verbruiksprodukten kunnen wij u leveren.

Projectie
 


Heeft U een meeting, feestje, filmvoorstelling, presentatie, ... Wij kunnen u een projector en het nodige materiaal verhuren. Of uw presentatie maken.

WEBMEETING
 


Wil je een webmeeting organiseren en dit inclusief de nodige breakout rooms. Dan kunnen wij voor jou de omgeving opzetten en deze ook gaan masteren. Een recording van de volledige meeting zal je nadien doorgestuurd krijgen.

bottom of page