top of page

SoftService.be

Reeds meer dan 30 jaar staan wij dagelijks klaar om gebruikers te helpen waar nodig bij hun dagelijks computergebruik. Wij volgen dagelijks de marktevolutie en kunnen er prat op gaan dat wij door deze ervaring u de beste service kunnen leveren. Alle problemen groot of klein kunnen wij aan. Materiaal bij ons of bij derden aangekocht kunnen door ons hersteld worden. Een virus op uw computer!!! Begin er niet zelf aan maar vraag onze hulp. Op deze manier kunnen wij het dataverlies tot een minimum beperken en is de hersteltijd ook minimaal.

Wij zijn dealer voor heel wat merken, en zijn voor enkele merken ook partner. Hierdoor kunnen wij voor deze produkten een nog betere service leveren.

Wij zijn partner voor:

Microsoft, HP, Fujitsu, Acer, Proximus, ...

Naast de aan- en verkoop van hard en software doen wij ook de ondersteuning van zowel alleenstaande als netwerksystemen. Geen enkele configuratie hoe groot of hoe klein ook schrikt ons af. Voor netwerken ondersteunen wij netwerken tot 75 werkposten. Voor elk project kunnen wij u helpen in de logistieke support. Wij kunnen ook instaan voor het geven van opleidingen binnen uw onderneming of binnen uw huiselijke kring. Een opleiding op maat van de klant kan meer opleveren dan een opleiding gegeven door een onderwijsinstelling.

Heeft u een publicatie, eindwerk, fotoproject, ... ook hiervoor kan u bij ons terecht. Wij beschikken over de nodige hardware (printers, computers, inbindmateriaal, lamineren, ...) om uw opdrachten tot een mooi eindresultaat te brengen. Hebben wij zelf de nodige toestellen niet in huis dan zullen wij dit bij derden voor u laten afwerken.

 

Zodoende heeft u slechts één contactpunt.

 

Wij verhuren ook materiaal. Wij kunnen u helpen bij het geven van een presentatie. Bij ons kan u terecht voor de huur van een computer, projector, scherm, geluidsversterking, basisverlichting, .... Beschikt u zelf niet over de tijd en de mogelijkheid om uw presentatie te maken dan kunnen wij deze taak altijd op ons nemen en zoeken we samen met u naar een professionele attractieve manier om uw kennis, goederen aan de man/vrouw te brengen.

bottom of page